Kiket várunk?

Elsősorban Mohács és maximum 50 km-es körzetéből várunk őstermelőket és kistermelőket csapatunkba.

Milyen termékekkel?

Csak az általad előállított és/vagy készített termékekkel tudsz nálunk regisztrálni, melyekhez rendelkezel a szükséges engedélyekkel is.

Hogyan indulhat el az együttműködés?

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatokat, ezért mielőtt a felületre feltöltöd az áruidat, csapatunkból kettő fő kimegy hozzád helyszíni látogatásra.

Így teret biztosítunk egy kis ismerkedésre, ahol elmeséljük, mi mért tartjuk fontosnak a munkánkat, mit kérünk és mit adunk az együttműködésért cserébe, illetve kíváncsiak vagyunk arra te mit és hogyan csinálsz, mi a motivációd, mik a terveid, nehézségeid. Miben jobb a terméket, mind a szupermarketek hasonló termékei? Hol és hogyan neveled, gondozod, dolgozod fel.

Ezek mind olyan fontos szempontok, amikre a vásárlók is kíváncsiak a termékleírásokban, hiszen fontos számunkra, hogy mit teszünk a kosarunkba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél termelőként regisztrálni a Mohácsi Kosárközösség webshopjában. Keresünk majd téged, és átbeszéljük csatlakozásod feltételeit.

Kapcsolatfelvétel: ide kattintva találod meg elérhetőségeinket.

Szeretnéd megismerni azokat a termelőket, akik már részei csapatunknak? Webshopunkban a „Termelőink” menüpont alatt olvashatod bemutatkozásaikat.

Várunk téged is!