Szívecskék

Észrevettétek már a termékadatlapok jobb felső sarkában a ‘szívecske’ gombot? Rájöttetek mire való?

Szívecskével a rendszeresen vásárolt termékeidet tudod megjelölni, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog kimaradni egy kedvenced sem a kosaradból.

Az oldal fejmenüjében a kosár ikon mellet is megtalálod a szívecske ikont. Ha erre rákattintasz, itt találod azoknak a termékeknek a listáját, amit megjelöltél a szívecskével magadnak.

És ha esetleg elfelejtenél ide bekukkantani, és a kosarad teljes nézetére kattintasz, a kosárban lévő termékek listája végén is felajánlja a rendszer számodra a szívecskével jelölt termékeket, hogy ismét tudjál belőle a kosaradba pakolni.

És a csillagok

A szívecskék mellett, csillagokat is láthattatok a termékadatlapokon. Ez rendkívül fontos célt szolgál, ugyanis ezek segítségével tudjátok értékelni a termékeket, ami egy nagyon fontos visszajelzést ad a termelőknek, és útmutatást a vevőknek is a termékről.

Így kérünk szépen titeket, hogy használjátok bátran és csillagozzatok! Lehetőségetek van szöveges visszajelzést írni, illetve a termékadatlap alján üzenetet is tudtok küldeni a termelőnek.

Tanmese a visszajelzés fontoságáról: a nyíregyházi kosár csapata mesélte, hogy a vevők jelezték az egyik termelőnek, hogy valami nincs rendben a joghurtjával! Így derült fény arra, hogy az egyik hőérzékelője elromlott, amit kicserélve újra remek minőségű terméket tudott szállítani.

Nagyon örülünk a sok pozitív visszajelzésnek, de az is fontos, hogy akkor is szóljatok, ha valamivel gond volt.

Köszönjük szépen előre is 🙂