SALTY

Radó Viktória vagyok, kisvállalkozó, a Salty fürdősók megálmodója.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a kézműveskedés. Már egész kicsiként is fazekas táborokban, alkotó és kézműves táborokban töltöttem a nyáriszüneteket. Az alkotás szeretete mindig is a hétköznapjaim része volt. 

Egy új hobbi kezdete.

A Salty fürdősókat hobbiból kezdtem el készíteni, és a baráti társaságomban hamar nagy sikert aratott, mert természetes alapanyagokból készül, valódi sókból, tiszta illóolajokból, virágok és gyógynövények hozzáadásával. A csinos üvegcsékre kedves kis matricákat terveztem, így a végeredmény egy mutatós kis termék lett, melyet ajándékba vagy saját felhasználásra is szeretettel ajánlok. 

A természet ereje.

Mielőtt elkezdtem a fürdősók készítését, receptek után kutattam és utánajártam az egyes alapanyagok hatásainak. Meglepődve tapasztaltam, hogy a legtöbb alkotó eleme rendkívül hatásos számos problémára. A legjobb tulajdonsága a fürdősóknak mégis az izomlazítás, aromaterápiás hatásának köszönhető relaxáció, közérzet javulás, és a kedvencem, hogy a bőr selymesen puha lesz tőle. Minden összetétel más- más problémára nyújthat segítséget, melyekről részletesebb leírást a termékek alatt találsz, illetve az instagram oldalamon, ahol mindent megtudhatsz a Salty fürdősókról. 

Jelenleg Mohácson élek és tevékenykedek, fürdősóimat kizárólag itt, a mohácsi kosárközösségben, illetve személyesen nálam van lehetőség megvásárolni.

Kukkants be hozzám!

SALTY boltja a mohácsi Kosár online piacán

INIMÜ


Én Irina vagyok, és 2023 óta Dél-Magyarországon élek. Fából, üvegből, kőből, papírból és festékből dolgozom. Egyedi megrendelésekre személyre szabott kézműves termékeket is készítek.

Északi örökségem és az élet, amelyet Dél-Magyarország ihletett, alkotásaimban újra tükrözi a hagyomány és az innováció ötvözetét. Fedezd fel művészeti sokszínűségemet, és engedd, hogy kreativitásom elbűvöljön téged!

inimü boltja a mohácsi Kosár online piacán