Az Aladics család újra a Kosárban!

Kertészetükben a KOPPERT cég természetes ellenségeit és biológiai növényvédelemben használt eszközeit, integrált növényvédelem keretében a Szentes-Bio Kft szaktanácsadások szerint alkalmazzák paprikában. A biológiai hasznos rovarok alkalmazásával az egészséges zöldségtermesztés feltételeit biztosítják. Alkalmazott hasznos rovarok: Amblyseius swirski, Orius laevigatus, Aphidius colemani, beporzó méhek. Több generáció óta családjuk zöldség termesztéssel foglalkozik. A szülőktől vették át a gazdaságot legkevesebb 30 éve. Sokan ismerhetik őket a Mohácsi városi piacról. A tőlük megszokott minőséget biztosítják. Főbb termékeik:  több féle paprika és paradicsom.

Itt találjátok meg aktuális kínálatukat: ALADICS CSALÁD

ÚJ TERMELŐ: Egészség és ízvilág Mohács – cseresznyéje és meggye most ugyan épp kifogyott, de érdemes keresni a kínálatban! Sokféle gyümölcsöt fog még hozni Norbi.

Amit nyújtani tud számodra: Gyümölcsök és zöldségek egy hektárnyi birodalma, ahol az időjárás kihívásaival küzdve gondoskodik növényeiről. A telepítés alatt álló területen már most többfajta gyümölcs terem, míg a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a jövőben egyre szélesebb kínálattal jelentkezik. Oldalán találsz részletesebb információt a gyümölcsösben zajló munkákról. Célja a gyümölcsös bemutatása és a növények életútjának követése, kezdve a virágzás előtti időszaktól, mígnem megérkezünk a kifejlett termésig. Mindnyájan tudjuk, hogy az abszolút biotermesztés ma kihívásokkal teli. Ezért szeretné láthatóvá tenni a folyamatokat, amelyekkel megvédi növényeit a kórokozók és kártevők ellen. Hiszi, hogy a tudatosság, a körültekintő munka, a jó szemlélet az út a minőségi termésekhez és a hatékony gazdálkodáshoz. Köszöni Norbi, ha figyelemmel kíséred bejegyzéseit. Reméli, hogy inspirációt találsz a munkájában és élvezed majd a terményei ízét és szépségét.