A Mohácsi Kosár Bevásárló Közösség boltjának kínálatát bárki szabadon böngészheti 🙂

bolt.mohacsikosarbevasarlokozosseg.hu

Ahhoz, hogy vásárolni tudj:

  1. be kell regisztrálni a felületen, amit a jobb felső sarokban a belépés/regisztráció gomb megnyomásával tudsz megtenni. Ha rákattintasz, előjön egy pici ablak (ami egyben a belépési felület is), melynek alján találod a regisztráció gombot. Erre kattintva jutsz el a regisztrációs oldalra.
  2. Itt először azt kell eldöntened, hogy vásárlóként vagy termelőként szeretnél csatlakozni az oldalhoz, és ennek megfelelően pipáld ki a két lehetőség közül az egyiket.

VÁSÁRLÓKÉNT:

  • Ha a vásárlói regisztrációt választottad, add meg sorban a kért adatokat. Van lehetőséged számlázási adatokat is beállítani. Találsz egy nyilatkozatot néhány alapvető információval, amit kérünk, hogy olvass el, és ennek fényében ikszelj az utolsó három pontban.
  • Végül egy „Nem vagyok robot” ellenőrzés után már klikkelhetsz is a regisztráció gombra a véglegesítéshez.
  • Az általad megadott email címre ezután fog érkezni egy jóváhagyó e-mail. Ez néha a spambe megy, érdemes oda is benézned. A „Profil aktiválás” linkre kattintva tudod jóváhagyni a regisztrációdat.
  • Ezután már be tudsz jelentkezni a boltba és máris aktív zöldek lesznek a bevásárló kosarak a termékek mellett, kezdheted is a vásárlást.

+ Ha bármilyen hibaüzenetet tapasztalsz, írj nekünk a mohacsikosarbevasarlokozosseg@gmail.com e-mail címre és segítünk orvosolni a gondot.

TERMELŐKÉNT:

Termelői regisztráció esetén nem kell vásárlóként is regisztrálnod, a termelői belépési adatokkal fogod tudni használni a vásárlási funkciót is.

Örülünk, hogy te is a Mohácsi Kosárközösség része lehetsz 🙂

Jó böngészést, vásárlást!

További szép napot kívánunk, és találkozzunk a következő Átadónapon – akár vásárlóként, termelőként vagy önkéntesként:

A Kosárközösség szervezőcsapata