Ezzel az üzenettel köszöntek el tőlünk egy kis időre:

Kedves Vásárlóink!
Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani mindannyiótoknak, hogy vásárlásaitokkal támogattatok bennünket, a Szőlőhegyi Biokiskertet! A Ti bizalmatoknak köszönhetően sikerült egy fantasztikus évet zárni, amiért mi nagyon hálásak vagyunk.🙏
Az elmúlt időszakban olyan csodás visszajelzéseket kaptunk Tőletek, melyek csak tovább erősítették bennünk a minőségi és természetes termékek iránti elkötelezettségünket.
Bízunk benne, hogy az általunk kínált terményekkel/termékekkel sikerült egy kis boldogságot csempészni az ünnepi időszakba! Reméljük, hogy az ízletes és egészséges ételek segítettek és segítenek a szeretteitekkel való közös idő minőségének fokozásában!
A 2024-es újesztendő első 2 hónapjában egy picit mi is kikapcsolunk, átgondolunk, új célokat és terveket fogalmazunk meg, hogy még többet és még jobbat nyújthassunk nektek.
Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az izgalmas úton.
Kívánunk Mindenkinek egy szebb, jobb, boldogabb és tudatosabb újévet! Kívánjuk, hogy képesek legyünk újra a szívükkel látni, hogy egyre fontosabb legyen az összetartás és a társadalmi jólét alapja (a pénz helyett) az emberek boldogsága legyen! ❤💚
Találkozunk márciusban!
Szeretettel:
Dallos Szilvi & Mester Laci & Louis
a Szőlőhegyi Biokiskert csapata